Actuele tijd in Brazilie:
  Search
 


De services van CoBrazil

Business support

Business consultancy   

Gids

Intermediair

Marktonderzoek

Tolk- en vertaaldiensten

Organiseren van bezoeken en / of  deelname aan handelsbeurzen in Brazilië

Verzorgen van visa en andere officiële documenten

Juridische diensten

Import / Export

 

 

 

Business support

CoBrazil helpt u bij het opzetten en onderhouden van uw zakelijke belangen in Brazilië. Wij hebben leden in onze coöperatie met verschillende specialisaties, en zijn daardoor in staat u een volledig, op de Braziliaanse markt gericht aanbod van werkzaamheden te kunnen doen. Van het opzetten van Correspondentie tot het zoeken naar de juiste handelspartners.

 Business Consultancy

 Wij kennen de Braziliaanse manier van zakendoen, wij kunnen u advies geven over uiteenlopende zaken. Zowel op  Zakelijk als juridisch gebied. Ook kunnen we u advies geven over zakelijke etiquette en gewoonte in Brazilië.

Gids

Wij kunnen als tolk met u meegaan op uw zakenreis. Maar ook als gids. Want onderschat niet het belang van iemand die bekend is met de zakelijke cultuur in Brazilië. Wie zaken doet op zijn Nederlands, komt vaak bedrogen uit in Brazilië.

Intermediair 
Taal- en cultuurverschillen bemoeilijken het zakendoen. De tussenkomst van een ‘Nederlandse Braziliaan” zal uw zakelijke contacten zeker ten goede komen.

 Marktonderzoek op de Braziliaanse markt.

Wilt u weten of uw product succes zal hebben op de Braziliaanse markt? Wie zijn uw concurrenten? CoBrazil kan een onafhankelijk marktonderzoek voor u uitvoeren. Wij hebben vaste contacten met een aantal marktonderzoekbureaus. CoBrazil kan u adviseren over de wijze van promoten.

Tolk- en vertaaldiensten.

 Wij kunnen uw correspondentie vertalen van en naar het Portugees. Eventueel  beëdigd.  Desgewenst kunt u bij ons een abonnement afsluiten om al  uw binnenkomende correspondentie in beknopte vorm aan u door te geven. Bij Tolkdiensten kunnen wij fysiek aanwezig zijn bij besprekingen, maar ook telefonische tolkdiensten zijn mogelijk.

 Organiseren van bezoeken en / of  deelname aan handelsbeurzen in Brazilië.

Handelsbeurzen zijn in Brazilië een heel belangrijk medium om producten en diensten te promoten. Wij kunnen voor u uitzoeken welke beurzen relevant zijn voor u, we kunnen u aanmelden voor een beurs bezoek. Maar we kunnen u ook assisteren indien u wilt exposeren op een beurs.

 Verzorgen van visa en andere officiële documenten.

 Brazilië kent een zeer taaie bureaucratie, Vaak moet je precies weten wat je nodig hebt aan officiële papieren en zeer veel geduld hebben bij het verkrijgen hiervan. CoBrazil kan u deze vervelende klusjes uit handen nemen.

 Juridisch Intermediair .

 De Braziliaanse wet en regelgeving verschillen op tal van punten met de Europese wet en regelgeving. De inzet van juristen bij tal van zaken zo als het openen van een onderneming of belasting advies is in Brazilië een normale zaak.

CoBrazil onderhoud goede relaties met een aantal Braziliaanse juristen zowel in Nederland als in Brazilië zelf. Hebt u juridisch advies nodig of is de inzet van een jurist noodzakelijk dan helpen wij u graag verder. Ook de vaak noodzakelijke beëdigde documenten en vertalingen kunnen wij voor u verzorgen.

 Import / export.

 Met name het importeren van goederen en diensten is door de zeer protectionistische regelgeving erg gecompliceerd in Brazilië. Wij hebben ervaring met de processen die hier bij komen kijken en kunnen u helpen bij het berekenen van import heffingen en inklaringen van goederen.

Over CoBrazil

Vanuit onze diverse specialisaties helpen wij onze klanten bij het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties in Brazilië. Ons netwerk bestaat uit adviseurs op het gebied van wet- en regelgeving, zakelijke communicatie en etiquette in Nederland. Ook beschikken wij over een netwerk van Nederlands sprekende support medewerkers en marketing specialisten in Brazilië. CoBrazil levert maatwerk, de wensen van onze klanten zijn maatgevend voor ons.

Onze Missie
Ons doel is klanten op een professionele wijze bij te staan bij het opbouwen en onderhouden van hun zakelijke belangen in Brazilië in al zijn facetten. Hierbij zijn de opbouw van duurzame zakelijke relaties en een hoge klanttevredenheid van doorslaggevend belang. 
Contact informatie

CoBrazil 

Postadres: Tenerifestraat 2,  1339  XN  Almere

Contact bij voorkeur via email.: Info@CoBrazil.nl

Telefoon: +31 (0)36 8486002