Time in Brazil
Actuele tijd in Brazilie:
  Search
Braziliaans Portugese taal training

De Braziliaanse economische sector biedt een breed scala aan zakelijke kansen voor uw bedrijf. Uw commerciële strategie voor Brazilië hangt af van verschillende factoren. Niet alleen het grondig analyseren en plannen is bepalend voor uw succes.

Wij bij CoBrazil zien dat een van deze factoren, hoewel belangrijk, vaak over het hoofd gezien wordt ; de taal van Brazilië.

Om succesvol zaken te kunnen doen in Brazilië zijn wij zijn overtuigd dat het essentieel is voor u en uw medewerkers om het Braziliaans Portugees te leren. Brazilianen houden van praten en trekken veel tijd uit om elkaar beter te leren kennen. En kennis van de Engelse taal is niet algemeen voorhanden.

Uw Braziliaanse zaken partners zullen het zeer appreciëren als u of uw medewerkers de moeite genomen hebben om hun taal te leren.

Zo is het in de Braziliaanse zakenwereld taboe om direct of alleen maar over zaken te praten. Niet alleen het commerciële aspect telt, maar vooral de cultuur en de levensstijl van de Brazilianen zijn van belang om hun goed te begrijpen.

Om U een perfecte service aan te bieden hebben wij samenwerking gezocht met Brasil4all, dat gespecialiseerd is in de Braziliaans Portugese taal & cultuur.

Brasil4all biedt hoogwaardige taaltrainingen aan tegen competitieve tarieven. De cursussen zullen helemaal op uw wensen worden afgestemd. Zoals de cursus bij U in het bedrijf, wanneer het U uitkomt.

Ons doel is uw succes in Brazilië te bewerkstelligen!

Over CoBrazil

Vanuit onze diverse specialisaties helpen wij onze klanten bij het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties in Brazilië. Ons netwerk bestaat uit adviseurs op het gebied van wet- en regelgeving, zakelijke communicatie en etiquette in Nederland. Ook beschikken wij over een netwerk van Nederlands sprekende support medewerkers en marketing specialisten in Brazilië. CoBrazil levert maatwerk, de wensen van onze klanten zijn maatgevend voor ons.

Onze Missie
Ons doel is klanten op een professionele wijze bij te staan bij het opbouwen en onderhouden van hun zakelijke belangen in Brazilië in al zijn facetten. Hierbij zijn de opbouw van duurzame zakelijke relaties en een hoge klanttevredenheid van doorslaggevend belang. 
Contact

CoBrazil 

Postadres: Tenerifestraat 2,  1339  XN  Almere

Contact bij voorkeur via email.: Info@CoBrazil.nl

Telefoon: +31 (0)36 8486002