Search
Meet the Team

Raquel da Costa

           

Raquel is mede oprichter van CoBrazil. Zij is geboren en getogen in São Paulo, Brazilië. Raquel heeft Bilingual Executive Secretary English/Portuguese gestudeerd bij University Anhembi-Morumbi, Brazilië. Zij spreekt Engels, Nederlands, Spaans en Italiaans. In Brazilië was zij onder meer tweetalig directiesecretaresse bij de luchtvaartmaatschappij TAM. Zij verhuisde in 1990 naar Nederland en werkte als vertaalster en commercieel medewerkster. Sinds 2009 is zij eigenaar van Da Costa Translations. Raquel heeft zich gespecialiseerd in zakelijke etiquette en communicatie. Zij heeft ervaring in het organiseren van beursparticipaties in Brazilië, het vinden van zakelijke partners en als contactpersoon tussen Nederlandse en Braziliaanse bedrijven.

LinkedIn

Wellington dos Santos Vitorino Júnior

Wellington is afgestudeerd in Marketing Management en Business administration in São Paulo en Lissabon. Hij woont en werkt sinds 2009 in Nederland en heeft ruime ervaring als Business Developer en International Sales Manager. Naast zijn Braziliaans Portugese moedertaal spreekt hij vloeiend Engels en Spaans. Wellington is de marketing specialist van ons team.

LinkedIn

David Alexandre Andreolli

David woont afwisselend in België en Curitiba, Brazilië. Oprichter van Ad Hoc Consulting in Luxemburg en eigenaar en oprichter van een aantal succesvolle Braziliaanse bedrijven in de food sector. David heeft veel bedrijfskundige ervaring in Brazilië, en adviseert en begeleidt bedrijven bij het opzetten van vestigingen in Brazilië. David spreekt Frans, Engels, Italiaans, Portugees en wat Nederlands. David heeft Internationale Handel gestudeerd aan de Universiteit van Mons – België en een post Doc aan de Eastern Michigan University in de VS.

LinkedIn

Maria Silvia Capucci

Braziliaanse ben ik van geboorte en daar heb ik biologie gestudeerd aan de Universiteit van São Paulo. In 1991 ben ik naar Nederland gekomen voor een PhD in Genetica aan de Universiteit van Leiden. Na mijn promotie in Leiden heb ik als onderzoekster gewerkt in het LUMC Sylvius Laboratorium tot ik moeder werd van drie mooie dochters! Het onderwijs is altijd mijn passie geweest en om dit te combineren met mijn gezinsleven, geef ik sindsdien les in de Portugese taal en de Cultuur van Brazilië. In 2006 heb ik mijn eigen bedrijf Brasil4all opgezet en gespecialiseerd in het geven van kennismakingslessen met Brazilië en taalcursussen op alle gewenste niveaus.

 

Ons Braziliaanse team

Liliana Sampaio de Melo Serrano

Liliana Sampaio de Melo heeft  English/Portuguese gestudeerd bij de Catholic University of Campinas. Zij heeft ruim 20 jaar in Nederland gewoond. Nu woont zij in Campinas, Brazilië. Zij is mede-eigenaar van een Braziliaanse franchise onderneming. Liliana is een ervaren consultant, tolk en gids; zij spreekt Portugees, Nederlands, Engels en Spaans en weet als geen ander de weg in het Braziliaanse bureaucratische systeem.

 

Het groen van CoBrazil.
De kleuren in ons logo verwijzen naar de nationale kleuren van Brazilië: groen geel. De kleur groen staat ook voor onze normen en waarden: wij werken alleen mee aan projecten die het milieu of de bevolking niet schaden.
Over CoBrazil

Vanuit onze diverse specialisaties helpen wij onze klanten bij het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties in Brazilië. Ons netwerk bestaat uit adviseurs op het gebied van wet- en regelgeving, zakelijke communicatie en etiquette in Nederland. Ook beschikken wij over een netwerk van Nederlands sprekende support medewerkers en marketing specialisten in Brazilië. CoBrazil levert maatwerk, de wensen van onze klanten zijn maatgevend voor ons.

Onze Missie
Ons doel is klanten op een professionele wijze bij te staan bij het opbouwen en onderhouden van hun zakelijke belangen in Brazilië in al zijn facetten. Hierbij zijn de opbouw van duurzame zakelijke relaties en een hoge klanttevredenheid van doorslaggevend belang. 
Contact

CoBrazil 

Postadres: Tenerifestraat 2,  1339  XN  Almere

Contact bij voorkeur via email.: Info@CoBrazil.nl

Telefoon: +31 (0)36 8486002