Actuele tijd in Brazilie:
  Search
Ervaringen van onze klanten.

Ervaringen Motolux

Ik heb CoBrazil via Google gevonden en vanaf het eerste contact kreeg ik het gevoel dat ik met de juiste partij te maken had. Motolux is een internationaal groothandelsbedrijf in de motorbranche. Ondanks dat deze branche vrij specifiek is kwam CoBrazil met een concreet aanvalsplan en heeft de marktpartijen in Brazilie goed in kaart gebracht.

Door actief naar beurzen te gaan werd er een groot aantal leads verzameld die correct zijn opgevolgd. De laatste stap was het maken van afspraken in Brazilië en nadat ik deze persoonlijk had opgevolgd is het een feit dat we nu in de Braziliaanse markt aanwezig zijn.

CoBrazil werkt efficient, rapporteert goed en levert zeer goed werk. De kosten zijn zeer acceptabel en dat maakt het een partner die je zonder terughoudendheid kunt inzetten. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking.

Jaap Bakker

Algemeen Directeur Motolux


Oranje Bus Vereniging

CoBrazil was an immense help when we encountered problems in temporary import of a big orange bus for FIFA 2014 into Brasil. Without Raquel this task would never have been done in time. I recommend Raquel as very knowledgeable of Brasil and the Brasil way of conducting business.

She can help sorting out challenges one encounters in the Brasil bureaucracy and way of thinking and doing business. Her language skills are a big help too!

Harm Otten (HR Director at Kuehne + Nagel)


Waterregiseurs

Raquel van CoBrazil heeft voor mij veel betekend in de voorbereiding voor mijn reis naar São Paulo maar ook tijdens de reis zelf. Ze doet haar werk op een zeer professionele wijze en met grote toewijding. Daarnaast is het een fijn iemand om mee samen te werken.

Door de inzet van Raquel heb ik vele zakelijke contacten kunnen leggen. Haar visie op het zakenleven in Brazilië is meer dan eens erg waardevol gebleken. Een ieder die zaken wil doen in Brazilië kan ik aanraden om Raquel als consultant in te huren

Pieter van Zijl


HiCRi ERCiLi

For our project in São Paolo - Brazil we had the pleasure to work with Raquel. Raquel was able to arrange the right meetings with the right persons enabling us to be very efficient and have as many business meetings as possible.

Next to this she was also able to arrange some sightseeing tours in order to grasp a view of how beautiful Brazil really is. From the stadium where Neymar started his soccer career to the beautiful nature of Araçoiaba.

For us it was a very beautiful stay, not only from a business perspective. Raquel is more than a great business consultant. She definitely is the right connection for business in Brazil!

Nikola Jajčanin
Business Development Manager – Hicri Ercili

&

Michael Tewolde
Account Manager – Hicri Ercili

Vanuit onze diverse specialisaties helpen wij onze klanten bij het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties in Brazilië. Ons netwerk bestaat uit adviseurs op het gebied van wet- en regelgeving, zakelijke communicatie en etiquette in Nederland. Ook beschikken wij over een netwerk van Nederlands sprekende support medewerkers en marketing specialisten in Brazilië. CoBrazil levert maatwerk, de wensen van onze klanten zijn maatgevend voor ons.

Ons doel is klanten op een professionele wijze bij te staan bij het opbouwen en onderhouden van hun zakelijke belangen in Brazilië in al zijn facetten. Hierbij zijn de opbouw van duurzame zakelijke relaties en een hoge klanttevredenheid van doorslaggevend belang. 

CoBrazil 

Postadres: Tenerifestraat 2,  1339  XN  Almere

Contact bij voorkeur via email.: Info@CoBrazil.nl

Telefoon: +31 (0)36 8486002